Sushi in Apeldoorn eten?

Modern Japans eten in Apeldoorn

055-303 4906

Uniek genieten
bij Blue Sakura

Wilt u vers Japans eten op een hele sfeervolle locatie in Apeldoorn? Welkom, dat kan bij ons! Ons prachtige All You Can Eat sushi restaurant is de perfecte plek voor een avondje uit. Maar ook voor de lunch bent u van harte welkom! Maak op een hele toegankelijke manier kennis met de kwaliteit van de Japanse keuken. Voor een vast bedrag kunt u genieten van meer dan honderd heerlijke koude en warme traditionele Japanse sushi gerechten.

Bestel kleine hapjes en deel het met je beste vrienden of liefste familie. Uitgegeten? Vervolg je avond dan gezellig aan onze cocktailbar!

Japans dineren

Met ons unieke All You Can Eat concept krijgt u de mogelijkheid om voor een vast bedrag kennis te maken met honderden heerlijke koude en warme traditionele Japanse sushi gerechten. Probeer lekker eens iets nieuws!

Moderne Japanse keuken
Op een geheel eigentijdse wijze kunt u genieten van de Japanse keuken. Via een tablet kunt u heerlijke gerechten bestellen.

Eindeloos genieten
Met meer dan 100 traditionele gerechten kunt u zichzelf de hele avond blijven verrassen. Geniet van de Japanse cultuur!

Cocktail Bar
Met onze cocktailbar maken we uw avond compleet. Na uw diner kunt u heerlijk nagenieten met de lekkerste cocktails.

Allergenen
Bent u ergens allergisch voor of bent u zwanger? Geen probleem! Wij hebben daarvoor een aparte bestellijst en denken graag met u mee.

Heerlijk lunchen

Wilt u ’s middags lekker genieten van verse sushi? Dan kan! Probeer eens onze verrassende sushi lunch. Maandag zijn wij vanaf 13:00 uur geopend, op de overige dagen van 12:00 tot 16:00 uur en kunt u bij één van onze vestigingen terecht. Daar kunt u voor slechts € 29,50 per persoon genieten van een All You Can Eat menu.

Prijzen

 

Kinderen (van 4 t/m 10 jaar)

Kindermenu
€ 16.50

Kinderen & Volwassenen

Menu

€ 39.50

Prijzen tijdens kerstdagen

Volwassenen
€ 48,-
Kindermenu (4 t/m 10 jaar)
€ 28,-

Lunch 12:00 tot 16:00 uur geldt reguliere diner prijzen inclusief diner gerechten

Reserveren

U kunt bij ons reserveren via het reserveringsformulier rechts onderin. Indien u andere vragen heeft kunt u het contactformulier invullen. Uw vraag zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij hebben volop gratis parkeergelegenheid voor de deur van het restaurant.

Contact formulier

Het contactformulier is uitsluitend voor vragen en niet voor reserveringen. Reserveringen kunt u doorgeven via de pop-up onderin.

    blank