All You Can Eat Sushi Zwolle

Wilt u All You Can Eat sushi eten in Zwolle? Ontdek de unieke locatie van Blue Sakura in een voormalige kerk, die omgetoverd is tot een modern restaurant. Voor een vast bedrag kunt u genieten van meer dan honderd heerlijke koude en warme traditionele All You Can Eat sushi gerechten.

All You Can Eat sushi gerechten in Zwolle

Met meer dan 100 traditionele All You Can Eat Sushi gerechten, heeft u de perfecte avond in Zwolle. Bent u een sushi liefhebber? Dan zijn wij de goede keuze. Wij bieden een All You Can Eat formule waarbij u voor een vast bedrag per persoon kunt genieten van dagverse Japanse Sushi. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de meest bekende sushi van Oost-Nederland.

Wij hebben het bestellen extra eenvoudig én leuk gemaakt. Iedere tafel krijgt één tablet waarop alle bestellingen doorgegeven kunnen worden per ronde, per persoon.

Bekijk hier alvast de menukaart met de heerlijke All You Can Eat sushi gerechten.

All You Can Eat sushi lunchen of dineren in Zwolle?

Heeft u zin om ‘s middags lekker te genieten van verse All You Can Eat sushi in Zwolle? Dat kan zeker! Probeer eens onze verrassende sushi lunch. Maandag zijn wij vanaf 13:00 uur geopend, op de overige dagen van 12:00 tot 16:00 uur kunt u genieten van een All You Can Eat menu voor slechts €24,50 per persoon.

Daarnaast bieden wij ook een All You Can Eat sushi lunch box aan voor slechts €14,50 zodat u het kan eten waar u dat wil. Deze heerlijke lunch box bestaat uit:

  • Zalm sushi
  • Tonijn sushi
  • Komkommer rol
  • Gebakken zalm
  • Kipspies
  • Biefrol

Probeer ook eens de All You Can Eat sushi lunch box in Zwolle!

Reviews

Wij worden erg blij van tevreden klanten die hebben genoten van onze gerechten thuis, daar doen wij het voor! Bekijk hieronder een aantal reviews:

Anoniem

Maandag 14 juni 2021

Lekkerste pokébowl van Zwolle!

Sanna Koop

Donderdag 10 juni 2021

Kip en zalm pokébowl besteld. Deze waren echt uitzonderlijk lekker! Hier gaan we vaker bestellen.

Anoniem

Zaterdag 22 mei 2021

Heeeerlijk zoals altijd!

Stanley de Winter

Zondag 16 mei 2021

Aardige bezorger, ruim op tijd en zeer smakelijk eten!

Locatie Blue Sakura in Zwolle

Ons Japans restaurant is gevestigd in een bijzonder sfeervolle locatie. Het voormalig kerkgebouw aan de Bethlehemkerkplein is volledig gestript en herbouwd naar een nieuwe, modern restaurant. Zo combineren wij ons moderne restaurant met de prachtige karakteristieke uitstraling van de oude kerk. Maak kennis met onze heerlijke gerechten, unieke ambiance en gastvrije medewerkers. Bekijk ons restaurant.

U kunt alleen telefonisch reserveren via 038-333 5333. Wij zijn gevestigd aan de Bethlehemkerkplein 35 in Zwolle en de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de Burgemeester van Roijensingel.