All You Can Eat Enschede

Wilt u All You Can Eat in Enschede waarbij u een avond geniet van meer dan 100 verschillende Japanse (sushi) gerechten? Ontdek de sfeervolle locatie in Enschede. Voor een vast bedrag heeft u de keuze uit meer dan honderd heerlijke koude en warme dagverse Japanse All You Can Eat gerechten.

Onbeperkt sushi en meer Japanse gerechten in ons sfeervolle restaurant

Een avond genieten met de All You Can Eat Japanse gerechten. Ons restaurant biedt maar liefst 300 zitplekken. Ook hebben we een groot overdekt terras zodat u bij mooi weer heerlijk buiten kunt genieten van een hapje, een drankje en het uitzicht op de gezellige oude markt.

Hoe werkt All You Can Eat in Enschede?

De All You Can Eat formule bieden wij aan voor het betaalbare bedrag van € 34,50 per persoon. Wij hebben het bestellen van de gerechten extra eenvoudig én leuk gemaakt! Na ontvangst krijg iedere tafel een tablet waarop u de bestellingen kunt doorgeven. Per ronde kunnen er 5 gerechten per persoon worden gekozen. Onze medewerkers in de keuken gaan voor u aan de slag, vervolgens worden de gerechten bij u aan tafel gebracht.

Heeft u ’s middags zin in All You Can Eat in Enschede? Naast dineren is het ook mogelijk om bij ons te lunchen. Vanaf 12:00 uur kunt u al genieten van verse sushi voor € 34,50 per persoon.

Reviews All You Can Eat Enschede

Dat klanten tevreden zijn en hebben genoten van de sushi vinden wij erg belangrijk. Wij zijn dan ook trots op de reviews die wij ontvangen. Bekijk hieronder een greep uit deze reviews:

Madelon R.

2 maanden geleden

Top restaurant!
Ontzettend service gericht, vriendelijk personeel die ook daadwerkelijk weten waar ze mee bezig zijn. Je krijgt het gevoel dat je welkom bent en het eten stelt nooit teleur! Altijd erg lekker.
De laatste keer dat we er waren zag het restaurant helemaal vol! Maar zelfs toen waren de gerechtjes er super snel!
Andere al you can eat restaurants kunnen hier nog wat van leren.
Super!

Mark Andeweg

Een maand geleden

Heeeerlijk gegeten, wij rijden er speciaal een stuk voor om.

Anita Mulder

3 maanden geleden

Eindelijk weer naar ons favoriete restaurant. Wat hebben we dit gemist, heerlijke sushi, vriendelijke eigenaar en personeel.

All You Can Eat bij Blue Sakura in Enschede

Voor All You Can Eat in Enschede geniet u op een sfeervolle locatie. Maak kennis met onze gerechten, prachtige locatie en gastvrije medewerkers en bel naar 053 – 750 38 91. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is de Irenegarage, Van Lochemstraat 9. We zien u graag in ons All You Can Eat restaurant in Enschede.